Grafikai tervezés


SEO


Online marketing


Grafikai tervezés

Grafikai tervezéssel segítünk elindítani a leendő vállalkozását és igyekszünk megfelelő dizájnt elkészíteni Önnek. Az emberek többsége a vizuális ingerekre alapozva dönt szinte az élet minden területén, ezért nagyon fontos a megfelelő kinézet. Grafikai szolgáltatásainkat igénybe veheti a névjegykártya készítéstől a bélyegző készítésen át, egészen a webes megjelenésig: ideértve a közösségi oldalakat és a céges bemutató oldalakat is.

SEO

A SEO, azaz a weboldal optimalizálás egy nagyon összetett folyamat. Azonban a fontossága elképesztő, hiszen enélkül esélyünk sincs arra, hogy az ügyfelek megtalálják az Ön weboldalát. Ez egy részletes hosszútávú munka, amely meghálálja a ráfordított időt és pénzt. Cégünk épületgépészettel foglalkozó weboldalával is ez volt a helyzet, hiszen egy teljes év ráment a megfelelő keresőoptimalizálásra. Jelenleg a Google találati listáján az első oldalon a második és negyedi helyezést értük el, így már kevesebb pénzt kell elköltenünk az online marketingre, például a Facebook hirdetésekre. Korábban akár havi 40 ezer forintot is kellett szánni hirdetésekre ahhoz, hogy az ügyfeleink megtalálják gépészeti szolgáltatásainkat. Ez a példa a legközelebbi arra, hogy kijelenthessük, hogy nagyon-nagyon fontos a weboldal optimalizálás.

online marketing

A korábbiakban már szó esett az online marketingben elköltött összegekről, de senki se gondolja, hogy ez kidobott pénz volt. Ez is a stratégia része, hiszen időközben zajlott a kereső optimalizálás, ahol az eltelt idő jobbnál jobb helyezéseket hozott a Google találati listáján. A másik aspektusban pedig folyamatos volt a célcsoportjaink előtt az online jelenlét. Az első kampánytól az utolsóig újabb és újabb vevők kerestek meg minket a szolgáltatásaink miatt és ez a legjobb visszaigazolás a piac irányából. Az Ön cége is készen áll erre? Keressen minket, hogy segíthessünk vállalkozását az online marketing területén.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!