Egy régi sebész mondás szerint "vágjunk bele"!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS HÁROM EGYSZERŰ LÉPÉSBEN:
1. IGÉNYFELMÉRÉS
2. EGYEZTETÉS
3. MEGVALÓSÍTÁS

igényfelmérés

Mondd el nekünk, hogy milyen weboldalt szeretnél:

- bemutatkozó oldal
- több menüs oldal
- webshop

egyeztetés

Segíts, hogy megismerjük a céljaidat, csináljunk vázlatot.

Bízd ránk a grafikai munkát, hiszen MI ehhez értünk!

megvalósítás

Hozzálátunk a munkához, használjuk az ötleteidet, így rövidesen jelen lehetsz az interneten is!


Rólunk


Cégünk, már évtizedes múlttal rendelkezik webes megjelenésben és optimalizálásban. Saját weboldalaink elkészítését korábban más-más weboldal készítő cégekre bíztuk, de sajnos sok csalódásban volt részünk. Hanyag dizájn, alapvető funkcionális hiányosságok, kereső optimalizálási szempontok figyelmen kívül hagyása és még sorolhatnánk. Weboldalaink azonban egyre gyarapodtak és mindig igényeltek utómunkát, mert tapasztalataink szerint csak az volt a lényeg, hogy fizessünk és nem is keveset. Utólagos segítség híján ez eléggé csapda helyzet. Azonban a csináld magad elven, évről évre egyre több információ ragadt ránk, hogyan is kell előkészíteni a sikeres weboldalt.

A megfelelő dizájn, logikus struktúra, optimalizálhatóság és reszponzivitás, mind és mind a leglényegesebbek. Tapasztalatokat szereztünk a Google helyezések javításában és a kívánt pozíció megtartásában, valamint az elengedhetetlen online marketingben. Bízza ránk weboldalának elkészítését és garantáltan elégedett lesz csapatunk elhivatottságával és a végeredménnyel. Cégünk szerteágazó tevékenységei segítik az Ön munkáját és vállalkozását. Az alábbi szolgáltatásainkat veheti igénybe: Weboldal készítés, weboldal optimalizálás, Facebook hirdetés management, bélyegző készítés, névjegykártya készítés, grafikai tervezés, gravírozás.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!